Unió Musical d'Algimia

Actualitat

Dos integrants de la nostra societat reberen el Premi Orpheo 2022 a la Gala de la Música del Camp de Morvedre

Els Premis Orpheo es van entregar en el transcurs de la VII Gala de la Música del Camp de Morvedre el passat 2 d'octubre a Albalat, enquadrada dins de la Campanya d'Activitats Comarcals de la FSMCV.

El públic assistent va omplir l’auditori del jardi del riu d’Albalat dels Tarongers recolzant aquesta iniciativa. A més del lliurament dels premis, també es va poder disfrutar de les actuacions de tres de les bandes de la comarca l’Agrupació Músic-Cultural d’Algar de Palancia, l’Orquestra Simfònica de la Lira Saguntina i, l’amfitriona de l’esdeveniment, la Societat Músic-Cultural d’Albalat dels Tarongers.

Premis Orpheo 2022

Entre els galardonats se trobaven dos integrants de la nostra societat la nostra oboè Olga Moliner per ser el millor expedient acadèmic de grau superior i per alra banda el històric abanderat Josè Ramón Alandí

A l’event estigueren els presidents de les 12 Societats Musicals de la comarca i representants de les seues directives També estigué la Presidenta Comarcal, Fina Gómez, qui va comentar al seu discurs que “Es una alegría recuperar el format normal de la Gala després de la pandemia i poder mostrar a la societat tot el treball que es fa a les SSMM de la nostra comarca”. També va anunciar que anava a crèixer el nombre de bandes federades a la comarca, ja que la societat musical d’Alfara de la Baronia s’anava a integrar a l’estructura.

Gran nombre d’autoritats van asistir tambè a l’acte, entre elles l’anfitriona i alcaldessa d’Albalat dels Tarongers, Maria Teresa Pérez Furió a més de practicament tota la resta d’alcaldes de la comarca i nombrosos regidors que no es van voler perdre l’esdeveniment.

En representació de la FSMCV van acudir a l’acte la presidenta Daniela González i el vicepresident Roberto Escobar i Juan Bocanegra President Comarcal de l´Horta Nord. També estiguè a l’acte Vicent Cerdà, President de la Confederació Espanyola de Societats Musicals (CESM).

Tots els premiats reberen amb emoció el seu premi inclós Manuel Muñoz Pérez, Premi Orpheo Especial concedit per la Junta Directiva Comarcal pel seu treball al món de les bandes des de la FSMCV de la que es vicepresident artístic.

Premios Orpheo 2022

© Copyright 2017 · Unió Musical d'Algímia · info@umalgimia.com · www.umalgimia.com