Unió Musical d'Algimia

Actualitat

La UMA guanya el Certamen Autonòmic de Bandes de la Comunitat Valenciana.

El passat dia 7 de novembre de 2015 al Palau de les Arts Reina Sofía la Unió Musical d'Algímia guanyà el Primer Premi i Menció d´Honor en quarta secció al Certamen Autonòmic de Bandes, després d'haver guanyat també el Primer Premi i Menció d´Honor al Certamen Provincial de Diputació de Valencia.

Va ser el passat 9 de maig de 2015 quan la Unió Musical d´Algímia dirigida per Xesco Guillem i Escobar, guanyà el Primer Premi i Mención d’Honor amb una puntuació de 353 punts al Certamen Provincial cel.lebrat al Palau de la Música de Valéncia. Se impossà en quarta categoría, per davant de l’Associació Musical l'Almoina de Almoines que va obtindre Primer Premi (321 punts) i a la Unió Musical Santa Cecilia de l'Alqueria de la Comtessa que va ser Segon Premi (278 punts). Com a obra obligada per aquesta categoría l´organització havia triat "Aurora" de José Manuel Izquierdo Romeu. La UMA interpretà a més el pas-doble "Llunt de València" de Miguel Asins Arbó i l‘obra lliure "Vesuvius" de Frank Ticheli.

Al Certamen Autonòmic la UMA va obtindre una puntuació de 330,5 punts lo que va supossar altra volta el Primer Premi i Mención d’Honor. La obra obligada va ser "Fénix" de Pere Sanz Alcover, a més la UMA interpretà el pas-doble "Solera Fina" de Pasqual Marquina i la obra lliure "The Legend of Flathead Lake" de Carl Wittrock. En aquest cas la banda, com a guanyadora del provincial de Valencia, va competir amb les bandes guanyadores dels Certamens Provincials de Castellò i Alacant, la Unió Musical Vallduxense i la Societat Unió Musical de San Isidro que van obtindre Primer Premi (320,5 punts) i Segon Premi (278 punts) respectivament.

Tot el treball dels últims anys de la banda, que fa poc va cel.lebrar el 30 Aniversari de la seua refundació, i tambè el treball més intensiu dels músics als últims mesos va quedar reflectit amb estos reconeixements i dona mostra de la qualitat musical a la que ha arribat la banda.

Unio Musical Algimia Certamen Provincial

© Copyright 2017 · Unió Musical d'Algímia · info@umalgimia.com · www.umalgimia.com