Unió Musical d'Algimia

Actualitat

Concert Nadal 2017 - Inauguració Auditori

Algímia d'Alfara estrena Auditori amb un multitudinari Concert de Nadal de la UMA on participaren totes les seues agrupacions

Concert Nadal 2017

El municipi d'Algimia està d'estrena. En un multitudinari acte, que va congregar el dissabte 23 de desembre a prop de 300 veïns, autoritats locals i provincials, va quedar inaugurat el nou auditori municipal, un espai que va servir d'escenari de luxe per al tradicional Concert de Nadal oferit per la Unió Musical d'Algimia (UMA) i l'Escola de Música. La nova infraestructura, la construcció de la qual ha estat finançada en quatre anys per la Diputació de València i amb fons municipals, serà a partir d'ara l'epicentre de l'activitat cultural en esta localitat del Camp de Morvedre.

L'alcalde d'Algimia, Ernest Buralla, va ser l'encarregat d'obrir l'acte d'inauguració, a què també van acudir autoritats d'altres pobles de la comarca. Ho va fer amb un discurs en què va celebrar que els veïns puguen tindre a la seua disposició a partir d'ara una infraestructura d'estes característiques i avanç la intenció de l'equip de govern de continuar millorant amb la pròxim construcció d'un edifici multiusos adossat al nou auditori. Buralla va donar pas al vicepresident segon de la Diputació, Toni Gaspar, el qual va destacar la importància que per a qualsevol municipi suposa disposar d'un auditori d'eixes característiques i es va mostrar segur de que el poble d'Algimia sabrà omplir-ho de contingut cultural.

El projecte va començar el seu camí en 2013 davant de la necessitat de disposar d'un espai en condicions per a albergar concerts i un altre tipus d'activitats culturals. D'aquesta manera, i després de rubricar un primer conveni amb l'organisme provincial, es va iniciar la construcció del nou edifici municipal en una parcel·la on, fins a eixe moment, es trobava l'edifici de les antigues escoles -usat com a saló multiusos-. Donada la seua envergadura, el projecte ha tardat quatre anys a materialitzar-se i ha comptat amb una inversió d'al voltant de 715.000 euros aportats per la Diputacióny per fons propis. La infraestructura compta amb un teatre-auditori amb capacitat per a 200 persones i un escenari de 100 metres quadrats.

Despres dels discursos arriba la música, totes les agrupacions de la Unió Musical d'Algímia participaren al concert, amb les actuacions de la Banda, la Coral i la Banda Juvenil, i dels més xicotets de l'escola de música que es van pujar per primera vegada a este escenari per a inundar la nova infraestructura amb sons nadalencs per a delit dels nombrosos assistents.

Panoramica Concert Nadal 2017
Concert Nadal 2017 Alumnes Escola
Concert Nadal 2017 Banda Juvenil
Concert Nadal 2017 Coral

© Copyright 2017 · Unió Musical d'Algímia · info@umalgimia.com · www.umalgimia.com