Unió Musical d'Algimia

Actualitat

La Unió Musical d'Algímia realitzarà un concert monogràfic del compositor Guillermo Ruano.

La Unió Musical d’Algímia oferirà el proxim dissabte 1 d'Abril un concert monogràfic d'obres del compositor Guillermo Ruano. El concert farà un repàs per el repertori del compositor pero al mateix temps servirà per fer l'estrena absoluta de dos de les últimes composicions, per una banda la marxa cristiana "Paulus" i de l'obra "Hero", el seu primer concert per a piano solista i banda

Guillermo Ruano és un compositor espanyol d'Almansa. Va començar tocant el piano i la percussió en el Conservatori Professional de Música d'Almansa i després va estudiar composició en el Conservatori Superior de Música de Múrcia. Va seguir cursos de direcció i va obtindre el seu Mestratge en Música per a Cinema, TV i Videojocs de Berklee College of Music. També és membre de la SGAE (Societat Espanyola d'Autors i Editors).

Ruano ha compost més de cinquanta peces musicals per a concerts, mitjans de comunicació i obres de teatre. Les seues composicions han sigut premiades en concursos nacionals i internacionals com els Global Music Awards de Califòrnia on Ruano ha obtingut medalles de plata i bronze en 2014, 2016, 2018 i 2019.

Unio Musical Algimia Guillermo Ruano

© Copyright 2017 · Unió Musical d'Algímia · info@umalgimia.com · www.umalgimia.com