Unió Musical d'Algimia

Actualitat

La Unió Musical d'Algímia obté el Primer Premi al Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana 2019.

El passat dia 7 de novembre de 2015 al Palau de les Arts Reina Sofía la Unió Musical d'Algímia guanyà el Primer Premi i Menció d´Honor en quarta secció al Certamen Autonòmic de Bandes, després d'haver guanyat també el Primer Premi i Menció d´Honor al Certamen Provincial de Diputació de Valencia.

El Palau de les Arts va acollir el cap de setmana del 2 i 3 de novembre el 41 Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana que organitza la Generalitat Valenciana en colaboració amb la Federació de Societates Musicals de la Comunitat Valenciana i on sols participen les bandes guanyadores a les diferents seccions dels Certamens Provincials organitzats en per les Diputacions de Valencia, Castelló i Alacant.

La Unió Musical d´Algímia, dirigida per Xesco Guillem i Escobar, era la representant de la provincia de Valencia en la secció Quarta per haver sigut en maig la guanyadora d’aquesta categoría al certamen provincial realitzat al Palau de la Música on va obtindre Primer Premi i la Menció d’Honor. En la seua excelent actuació d’aquest dissabte matí la banda va tornar a obtindre el Primer Premi de nou. Com a obra obligada per aquesta secció l´organització havia triat 'Atenea' de Pep Ros. La UMA va interpretar a més el pas-doble 'Puenteareas' de Reveriano Soutullo i com obra lliure 'Lake of the moon' de Kevin Houven.

Revalidar els dos Primers Premis obtinguts en 2015 en aquesta la seua segona participaciò tant al Certamen Provincial com al Autonòmic demostren que la banda manté el nivell musical asolit estos darrers anys i que la mantenen actualment com a tot un referent a la comarca pel bon treball realitzat.

Com en 2015, molts veïns del poble, socis i simpatizants, van acudir a recolçar la banda tant pel seus propis mitjans com amb l’autobus que es va possar a disposició dels veïns per part la banda i l´Ajuntament d´Algimia d´Alfara per a facilitar l’asistència al event.

Unio Musical Algimia Certamen Provincial

© Copyright 2017 · Unió Musical d'Algímia · info@umalgimia.com · www.umalgimia.com