Unió Musical d'Algimia

Coral

La Coral es la formació més recent que s'ha creat a la societat, es va formar a l'any 2014. L'interés d'alguns alumnes del grup de adults de llenguatge musical i d'altres persones del poble, varen fer que la societat liderara la iniciativa, li donara forma, i creara esta formació que ja suma més de 25 integrants, tots ells veïns del poble.

Les seues primeres actuacións van ser al Concert de Nadal de 2014, on oferiren un repertori de nadalenques, i al Concert de Fi de Curs 2014/2015. Han realitzat ja concerts d'intercamvi amb la Coral Alba d'Alfara i també feren la seua primera misa cantada en Honor a Santa Cecilia 2016.

La seua primera actuació a la missa de les Festes en Honor a la Mare de Deu en Algímia va ser en 2017. Des de eixe any han continuat cantant tant en la missa de Sta Cecilia com en les misses dels dies de festes.

El 2018 organitza els concerts de la Campanya d'Intercanvis de la FSMCV amb la Coral d'Albalat dels Tarongers, repetint en 2019 en la mateixa campanya pero esta volta amb la Coral Verge de la Llet de Torres Torres.

Després de la obligada reducció d’activitat entre 2020 i 2021 per la pandèmia, la coral ha continuat posant-se projectes realitzant de nou amb la Coral Verge de la Llet de Torres Torres els concerts de la Campanya de Concerts d'Intercanvis 2022 de la FSMCV.

El seu director des del seu inici es Enrique Medrano Mingarro, tenor profesional i músic de la UMA.

© Copyright 2017 · Unió Musical d'Algímia · info@umalgimia.com · www.umalgimia.com